Mye bra på Tjalvelekene – Andrine imponerte stort

Postet av Hellas, IF den 9. Aug 2015

Mange gode resultater av våre fem utøvere som deltok på helgens Tjalveleker på Bislett.

Andrine (16) viste svært gode takter da hun perset på 100 meter både innledende (12,76) og i finaleløpet på 12,61. Tiden gir 1022 poeng på friidrettens egen tabell; Tyrvingtabellen. Det er svært bra! I sterk konkurranse ble det en flott 3. plass.

Gledelig at Patrick (19) er i full gang med stevner igjen. Det ble en flott 4. plass på 100 meter med tiden 11,33 – ikke langt unna pers. Patrick løp to 200-metere på lørdag. Begge til pers. på hhv. 22,67 og 22,60. Sistnevnte under seniorstevnet "Boysen Memorial", også på Bislett. Tidligere pers. var 22,75.

Scott (12) er virkelig i siget og fikk gull på 60 m søndag, med 8,57 i finalen. Lørdag fikk han sølv på 60 meter hekk med tiden 10,35 (pers. med 0,7 sek.). I tillegg ble det bronse i kule med 8,52 8pers. med 1 meter.)

Iselin (16) satte en ny fin pers. på 100m hekk med tiden 15,93. Hun stilte i 17-årsklassen for å kunne løpe 100 meter hekk. (16-årsklassen løper 80 meter.)

Josefine (16) hadde sitt første stevne på norsk jord – og for IF Hellas. Hun stilte i klasse 18/19 år for å kunne løpe på samme hekkehøyder hun har trent på i USA. Flott gjennomført 100m hekk av Josefine med tiden 16,31.

Andrine og Robin - superfornøyd etter superløp!