Små og store på Eiker-Kvikk lekene

Postet av Hellas, IF den 25. Mai 2015

En flott gjeng i alderen 6-17 år deltok fra Hellas på Eiker-Kvikk lekene 2. Pinsedag. Våre yngste i klassen 7-9 år kastet liten ball, hoppet lengde og løp 60 meter. Flott innsats og en herlig gjeng.

Sprinterne våre i flott utvikling!
Scott utklasset konkurrentene både på 60 meter med 8,50 og på 200 meter med 28,12. Scott ligger nå helt på topp på landsstatistikken for gutter 12 år i begge sprintøvelsene!

Andrine, Malene og Kristin løp svært gode 100 metere. Dessverre fikk de ikke godkjent vind (+2,7) men tidene forteller likevel om en sterk og god utvikling. I6 år: Andrine 2. plass med 12,78 – Malene 3. plass med 13,36. Malene løp også 200 meter. Her ble det godkjent vind, og den flotte tiden 27,44. Malene er dermed kvalifisert til UM – bravo Malene!!

Kristin vant jenter 17 år med tiden 13,09. Med godkjent vind hadde dette vært godt innenfor kravet til junior NM.

Tomas (16) løp en god 100 meter på 12,14. Også her ble det dessverre for mye vind, men løpet viser at UM kravet på 12,15 er fullt mulig å ta!

Vegard (17) løp sin 100 meter på 11,93 (ikke godkjent vind +3,2) og 200 meter på 24,78. Vegards spesialøvelse er hekk, men viste i dag at UM kravene i sprint er innen rekkevidde.

Litt lengre løp:

Anniken (14) løp en flott 600 meter, men etter litt knuffing og uheldigheter ble det fall på oppløpet. Tiden 1.48,73 med fall viser hva Anniken har på gang!

Ellers ble det løpt mange gode løp – hoppet langt – og kastet enda lengre av våre utøvere.