UM 2015 = FREMGANG og FINALER

Postet av Hellas, IF den 13. Sep 2015

Det har vært tre virkelig oppløftende dager for våre beste ungdomsutøvere. Oppsummeringen må være finaler og personlige rekorder i fleng – for et lag dere begynner å bli. Gratulerer til utøvere og trenere!

Oppsummering våre utøvere:

Andrines (16) prestasjoner på 100m og 200m er kanskje UMs sterkeste. 12,61 og 25,96 gir begge over 1000 poeng på Tyrvingtabellen. Det ble henholdsvis 5. og 4. plass i den svært sterke klassen J16 år. Rått Andrine.

Vegard (17) sørget for hele 2 bronsemedaljer hjem til Drammen (eller Mjøndalen.) Streke gode hekkeløp av Vegard på 110 og 300 meter med tidene 15,95 og 42,63.

Josefine (16) løp noe bak egen pers på 300m hekk, men tok likevel en fin 8. plass. Sesongen har vært lang for Josefine som flyttet fra USA til Norge i Juli.

Tomas (16) slo til med en flott 4. plass i lengde og en ny god pers. på 5,92. Tomas perset også på 100 meter med tiden 12,21.

Iselin (16) viste flott sprintfremgang med to persløp og semifinale på 100 meter. 13,22 og 12,99 (siste med vind +2,3). På 80 meter hekk (12,35) ble det det en fin 6. plass. Iselin har løpt på andre hekkeavstander (100 m. hekk) de siste 12 månedene, så finaleplass her var bra!

Malene (16) tro til i lengde med ny god pers: 5,02. Endelig over 5 meter! Det holdt til finale og en flott 10. plass. På 200 meter ble det noe bak egen pers.

Kristin (17) satte ny flott pers på 100 meter: 13,20. Med denne tiden tok hun kravet til NM jr. og klar for deltagelse i 2016! Kristin var bare 5 hundredeler fra finaleplass.

Patrick (19) perset også på 100 meter. Tiden ble 11,13 i semifinalen, og dessverre som i NM jr. kun ett hundredel unna finalen. På 200 meter ble det FINALE og en flott 7. plass.

1000-meter stafett jenter 15-16 år
Det ble 4. plass på jentene våre. Birte, Iselin, Malene og Andrine kjempet med alt de hadde og litt til... Det samme laget vant 4x100 meter i NM i mai, og trives nok best med litt kortere løp. Dette var absolutt godkjent jenter, og dere blir tøffe av å prøve dere litt utenfor komfortsonen!

BRAVO og gratulerer til dere alle – det blir gøy å følge dere fremover. I UM innendørs – Steinkjer 2016 – blir vi en enda større tropp!

Konkurransesesongen 2015 er over – nå litt hvile og så starter knalløkter med ressurs!