To gulljenter på Kristinalekene, Kira vant 60m hekk suverent

Postet av Hellas, IF den 22. Mai 2016

IF Hellas hadde 5 deltagere med i Kristinalekene i Tønsberg lørdag 21. mai - og det ble to gull og mange nye perser på gjengen fra Drammen.

Kira Steingrimsen, J13, vant 60m hekk med et godt teknisk gjennomført løp på gode 10,98 - Kira løp dermed 1,1 sekund raskere enn på Åpningsstevnet 5. mai. Endelig satt alt som det skulle, og Kira fikk sitt første friidrettsgull!

Hannah Løwe Simensen, J13, vant 60m i et tøft finaleheat. Hannah fikk notert ny pers: 8,78 fra det innledende heatet. Første gang helt på toppen av pallen også for Hannah! Det var hele 27 deltagere i jenter 13 år.

Kristin Hovda, J13, ble nr. 2 i sitt innledende heat på 60m med tiden 9,43 og fikk tilslutt en flott 13 plass.

I høydekonkurransen ble det en 5 plass på Hannah i en meget sterk klasse, med Kira på 10. og Kristin på 14. plass.

Thea Kittilsen, J14, løp 100m til ny pers.: 14,72 og en flott 4. plass. Det ble en fin 5. plass i lengde.

Sigurd Hovda deltok i G9 på 60m og lengde og gjorde en flott innsats!

Kira (13) vant med klar margin på 60m hekk med tiden 10,98.