UM2016 – Oppsummering av flott friidrettshelg i Sandnes

Postet av Hellas, IF den 5. Sep 2016

UM 2016 i Sandnes er historie. Tre dagers stevne, 137 lag og 661 deltagere. IF Hellas hadde med seks kvalifiserte deltagere som gjorde sitt aller beste. Gratulerer til dere alle!

Først målet er å ta UM-krav – bare det er en liten seier. Så er det å prikke inn formen, og kanskje sette personlig rekord. Å nå en finale i et UM henger høyt – medaljene enda høyere....

Finaler og pers. klarte vi denne gang – BRAVO. Medaljer er vi sikre på at kommer, vi var veldig nære nå...

De sterkeste resultatene sto Mathias og Iselin for:

Mathias (16) stilte i tre øvelser og kvalifiserte seg til to finaler:
I høyde ble de årsbeste med 1,73 som holdt til en flott 4. plass. (895 poeng på Tyrvingtabellen.)
I lengde ble det også finale, men dessverre ikke full klaff på noen av hoppene. Resultatet ble likevel fine 6,17 som holdt til en god 6. plass. (954 på Tyrvingtabellen.)

Iselin (17) kvalifiserte seg til finalen på 100 m hekk. Hun løp ned mot pers. og sikret en flott 4. plass. Tiden var sterke 14,87, kun 16 hundredeler bak bronsen. (1013 poeng på Tyrvingtabellen.)

Sandnes viste seg fra sin beste side søndag - ellers var det til tider mye regn.

4. plass til Mathias i høyde og Iselin på 100m hekk (Iselin i bane 1 - nærmest gresset)

Pers. på Tomas:

Tomas (17) satte ny personlig rekord på 3-steg med 12,33. (863 Tryvingpoeng.) Tomas har først denne sesongen begynt å satse på 3-steg, så dette kan bli virkelig bra.

Vegard (18/19) stilte i tre øvelser, hvor beste resultat kom på 110m hekk med tiden 16,57. To tideler bak pers og 873 Tyrvingpoeng.

Malene (17) stilte forkjølet opp i tre øvelser. Ikke opp mot sitt beste i dette mesterskapet, men er på god vei mot målet; mangekamputøver 2017!

Anniken (15) løp en bra 800 meter. Hun kom i det svakeste heatet, og måtte opp og dra feltet stort sett hele veien. Det kostet, så tiden ble noe bak pers. denne gangen.